Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

Gigabit Karoo Diamond "Rontti" 

 

 

 

Rontti on Suursnautseri uros, jolla ikää 6 vuotta. Rontti on todella sympaattinen ja kiltti koira, jolta ei intoa puutu kun ollaan tekemässä jotain. Rontti on ollut mitä mainioin koira ensimmäiseksi palveluskoirakseni, ei liian helppo mutta ei liian vaativa. Rontti on omalaatuinen kaveri, joka tulee toimeen kaikkien kanssa. Ronttia voisi kuvata "rajuksi rakastajaksi", sillä se on iloinen nähdessään ihmisiä, jolloin se ei kuitenkaan osaa suhteuttaa omaa kokoaan tervehdyksen määrään. Rontilta kuitenkin löytyy myös luonnetta ja se osaa olla vahtikoira niin kuin Suursnautserit ovat aikojen alussa olleetkin.

 

Kuulun Siilinjärven - Maaningan Pelastuskoirat ry:n (SIMPEK), jonka alla harrastamme ja käymme kilpailuissa. Rontti rakastaa ihmisiä, mikä on myös yksi syy siihen että harrastamme pelastuskoiratoimintaa, joka sisältää niin hakua kuin jälkeä. Tämän tukena harrastuksiimme kuuluu myös Toko, sekä oman ilon ja kunnon vuoksi juoksemme.

 

Olemme käyneet Rontin kanssa näyttelyissä, josta tuloksena EH. Tokossa kesällä 2014 saavutimme TK2, jonka jälkeen olemme jättäneet toko:n pois ja keskitymme vain Pelastuskoiratoimintaan. Rontti on saavuttanut Pelastuskoirakokeista hälytysvaatimuksiin tarvittavat tulokset ja olemme suorittaneet hyväksytysti viranomaisten vaatiman käyttöönottotarkastuksen lokakuussa 2015. Näin ollen Rontti on virallisesti pelastuskoira ja valmiina oikeille etsinnöille.

 

http://gigabitkaroodiamond.blogspot.fi/